Om os

“En leder er altid i udvikling”

En fleksibel netværksvirksomhed

Dansk Ledertræning er en lille fleksibel netværksvirksomhed som kan dimensioneres alt efter opgaven. I relation til oplevelsesaktiviteter har den hidtil største opgave været for ca. 2000 medarbejdere fra samme virksomhed.

Dansk Ledertræning ejes af Frits Møller Sørensen og Preben Werther.

Kurser & Seminarer

Dansk Ledertræning gennemfører kurser og seminarer for ledere og medarbejdere i private virksomheder og offentlige institutioner. Aktiviteterne bliver tilrettelagt og gennemført med baggrund i dine behov og vor årelange erfaring som henholdsvis coaches og militære trænere, samt vor egen erhvervsmæssige, sikkerhedsmæssige og militære ledelseserfaring.

Aktiviteterne gennemføres både i ind- og udland. Udvikling vil ofte (uden at dette er reglen) tage udgangspunkt i naturen, idet vi anser denne for at være det bedste ramme for al udvikling. Alle andre aktiviteter vil tage udgangspunkt i situationen.

Målet er klart

At styrke deltagernes selvtillid og udvikle deres stærke sider er målsætningen. At gennemføre fælles og individuelle opgaver under ukendte og ustrukturerede vilkår er midlerne. At træffe beslutninger, at inspirere og løse konflikter, at udvikle kreativitet og iagttagelsesevner – dét er nogle af de egenskaber, der vil blive styrket gennem aktiviteterne. Derved styrkes og synliggøres arbejdspladsens menneskelige ressourcer. Den vigtigste parameter, når idé og tanke skal omsættes til handling!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Preben Werther
Direktør

Vore grundprincipper er:

Alene skal du være stærk, men det er sammen vi flytter bjergene.
Det er bedre at være end at se ud.

Preben Werther

Direktør
Tidligere major, jægersoldat og uddannelseschef i Jægerkorpset. Idrætsleder i forsvaret, orienteringsløber, fægter og holdkaptajn på militære landshold, coach for topidrætsudøvere, forandringsagent og projektleder i LEGO. Skipper på egen Folkebåd, formanden for sejlklubben Neptun og for nærværende træner/coach for virksomheder.

Frits Møller Sørensen

Direktør
Elitesoldat, uddannelsesansvarlig, instruktør i faldskærmsudspring og tandemmaster. Dyrker paragliding og dykning.
Menu